Липолазер

Най-новата система за скулптуриране на тялото. Независимо дали искате да се отървете от мазнините в областта на корема или да премахнете излишната мазнина от ръцете, бедрата или гърба, това е най-новата система за намаляване на мастните натрупвания по естествен начин! Липо лазерът, увеличава на загубата на мазнини контролирано.

Използвайки, ниско ниво на лазер, липолазерът е естествен и здравословен начин за загуба на мазнини по талията, ханша, бедрата, горната част на краката и дори на ръцете.

Липолазерът, използва LED светлинна терапия, която има положителен ефект върху третираните части на тялото, като стимулира активността на мастните клетки и лимфните канали. Липолазерът въздейства на клетъчните мембрани на мастните клетки като същите губят кръглата си форма и променят пропускливостта си. Тази промяна на химията в клетката за кратко, води до освобождаване на ензимът (липаза), които се разпада на триглицериди в свободни мастни киселини и глицерол, които сега са достатъчно малки, за да преминат, през порите на клетъчната стена и да се „излеят” в междуклетъчното пространство. Клетъчното пространство се изчиства като се ползват естествените метаболитни пътища, а структури като периферни нерви кръвоносни съдове остават незасегнати. Мастните клетки са видимо намалени, което се демонстрира и с намален телесен контур.
Процедурата по никакъв начин не пречи на ежедневните ви активности. Лазерната топлина, провокира хиперплазията на подкожните дермални структури – колаген и еластин- така третираната зона става по – стегната и еластична .
Как работи?

Ефектът от липолазерът, се дължи основно на активираната способност да се освобождават триглицеридите от целевите мастни клетки. Това е съвсем естествен процес. Човешкото тяло е енергийна машина – приема гориво (чрез прием на калории), преобразува горивото в енергиен ресурс, складира (като триглицериди в мастните клетки) и освобождава при нужда (мастните клетки освобождават триглицериди). Предизвикателството в този процес е, че понякога тялото складира повече енергия в мастните си клетки, отколкото има нужда.  Липолазерът, може да се ползва на различни зони на тялото- бедра, ръце, корем, брадичка, колена и пр.
Ще се върнат ли мазнините отново?

Резултатите, от проучванията показват, че много трудно биха се натрупали мастни депа отново. Въпреки това, както при всяка загуба на мазнини, независимо дали е чрез упражнения, здравословно хранене, диета или друго средство за намаляване на мастните депа в тялото ви, следва да поддържате здравословна диета и режим на упражнения с цел поддържане постигнатите резултати.
Колко сесии трябва да се направят?

Вие ще видите резултата, още след първата сесия.. Повечето клиенти имат загуба на мазнини някъде от 1см. до 6см. за една сесия. За да получите максимална полза, ние препоръчваме да направите серия от 10 сесии в продължение на 4 седмици. Вашият консултант, ще ви разясни стратегията за загуба на мазнини и ще ви препоръча програма, за да ви помогне да постигнете целите си.
Липолазерът може да се комбинира с РФ Лифтинг, Вакуумен масаж или ръчен антицелулитен масаж.
Уреда с който разполагаме може да обработва по 8 зони едновремено, продължителноста на процедурата е 30мин без значение на обработваните зони(максимум 8).

седалище (2 зони)
корем (2 зони)
бедра-вътрешна част (1 зона)
бедра-външна част (1 зона)
паласки (2 зони)
ръце (2 зони)