Услуги

HIFU – Високо Интензивен Ултра Звук

HIFU (High intensity focused ultrasound) – Фокусиран ултразвук с висока интензивност. Това е уникална иновативна технология, която позволява неинвазивен лифтинг на лицето, шията и деколтето, като постига резултат, сравним с този при пластичната хирургия. …

SHR лазерна епилация

SHR е технология, която промени радикално подхода за подмладяване на кожата с лазер и IPL. …

Микродермабразио

Според Американската асициация по естетична пластична хирургия, процедурата микродермабразио е в топ 5 на не-хирургическите процедури.

ВИСОК КЛАС ДИАМАНТЕНО МИКРОДЕРМАБРАЗИО…
9 ОРИГИНАЛНИ ДИСКА …

Студен / топъл чук

Контраст студено-топло. Студено има за цел да успокои кожата след прилагане на микродермабразио или химичен пилинг. …

Ултразвук

Звукови вибрации от един милион пъти в секунда (1 MHz) стимулират кожната тъкан и подобряват нейната пропускливост…

Улрезвукова шпатула

Това е функция, която премахва мъртвите кожни клетки, и способства за изглаждане на бръчките, третирането на пъпки и петна. …

Липолазер

Липолазерът, използва LED светлинна терапия, която има положителен ефект върху третираните части на тялото, като стимулира активността на мастните клетки и лимфните канали.

RF на лице

Процедура подходяща за всички възрасти с видими следи от стареене – отпускане на кожата, фини линии и бръчки, несъвършенства, двойна брадичка.

Кавитация и RF

Най-модерната технология съчетаваща ултразвукова кавитация, триполярна и униполярна радиочестота и вакуум. Намаляване на обиколки до 2см. на процедура, намаляване на целулита, безболезнено и с трайни …

Епилация

Електроепилация с пинсета използва електролиза (електро импулси) за да унищожи фоликула на косъма и по този начин предотвратява бъдещия растеж на косъма. Ефектът на епилация и коагулация е резултат на протичанeто на високочестотен ток между пинсетата на козметичния прибор и кожата на пациента.

Биоптрон

Революционно откритие в медицината:
Светлинната терапия BIOPTRON
-Регенерира клетката,стимулира образуването на колаген
-Подпомага заздравяването на раните
-Облекчава болката и намалява нейната интензивност

Терапии на лице

Студиото Ви предлага многобройни терапии за лице съобразени с вашия тип кожа. Ще ви посрещне специалист, който ще направи диагностика на вашето лице и ще предложи подходящи порцедури. Доверете се на обучени специалисти с дългогодишен професионален опит. Ние работим с водещи на пазара партньори и използваме висококачествени козметични продукти.

Грижа за нокти

Грижата за ръцете е важен елемент за създаване на цялостната визия на хубавата жена. По ръцете и шията се проявяват първите признаци на старостта, защото са подложени на най-много вредни външни влияния.

Биопулсар за изследване на Вашата аура и общото състояание на организма

Биопулсар е първата система за биологична обратна връзка, която може да възпроизвежда цветна снимка на биоенергията на човешкото тяло.

Вега тест

 • Вега тест на 240 храни!
 • Разбери кои от тях да избягваш и кои да похапваш без ограничения!
 • Разбери кои храни влияят лично на теб и пълнееш от тях, и кои може да си хапваш без ограничения.
 • Радвай се на добро здраве и изваяна фигура!

Миглопластика

Миглопластиката Ви позволяава не само да удължите своите мигли но и да им придадете допълнителен обем. Най-важното е, че не е необходимо да използвате спирала.

Пробиване на уши

Нова иновативна система за пробиване на уши с пистолет. Хипоалергични обеци.

Пиърсинг

Импулсът за пиърсинг на тялото е вродено в природата на човека и е докоснал в една или друга форма всяка цивилизация и култура позната досега.

Пиърсингът варира по вид, както и подбудата за правенето му. За много хора това е вроденото жадуване за декорация на тялото. Отдайте се на желанието и перфорирайте лицето и тялото си.

Каланетика

Каланетика е система от упражнения за развиване на сила и гъвкавост, които активизират големите мускулни групи чрез фини и прецизни пружиниращи движения. Каланетиката укрепва тялото без риск от травми. Гимнастика за всички възрасти.

Грим

Дневен, нощен, за специални случаи. За да изглеждате красиви се нуждаете от подходящия грим за подходящия повод.

СОЛАРИУМ

 • 1 минута—0,45лв
 • Карта за 60 мин—24лв

ХОПИ СВЕЩИ

метод на терапия,чрез която лекуваме различни ушни инфекции в средно,вътрешно ухо и синуси.
Прилага се при:

 • Мигрена
 • Стрес
 • Проблеми с безсъние
 • Преумора
 • Запушени уши
 • Шум в ушите
 • Синузит
 • Понижава кръвно налягане
 • Антивирусно,Антисептично,Антидепресивно действие

Класически масаж

класическият е масаж, който релаксира или тонизира организма, премахва умората и засилва имунната система. Подобрява циркулацията на течностите в организма, както и дейността на нервната система.

Лечебен масаж

Лечебният масаж се прилага при различни заболявания на опорно – двигателният апарат и нервната система в подостър и хроничен стадий и има за цел не само лечение, но и профилактика на усложненията съпътстващи много заболявания. В студиото се работи масаж с вендузи (топли или студени), медомасаж, арома масаж… Услугата се извършва от рехабилитатор масажист.